divendres, 13 de setembre del 2013

Hamburgueses Vegetarianes

Hamburgueses Vegetarianes

Ja fa temps que tenia ganes de probar aquesta recepta i avui m'he animat. A veure que us sembla!



Ingredients:
     -Cigrons
     -Xampinyons
     -3 dents d'all
     -Julivert
     -Atmetlles
     -Pipes
     -1/2 taça de blat
     -All en pols
     -Farina
     -Aigua
     -Oli
     -Sal
     -Pebre vermell

Primer de tot he agafat un pot de cigrons ecològics bullits i els he deixat escorrer una estona.

Mentre s'escorren els cigrons posem al foc una olla amb aigua per bullir el blat.

Piquem els tres dents d'all, els barrejem amb el julivert i els reservem.

Un cop els cigrons s'han escorregut els posem dins d'un bol i amb una forquilla i paciència ho axafem fins que quedi puré (és igual si queden troços grans).

Amb tot això ja vull l'aigua, tirem el blat a dins durant 10 minuts i anem remenant de tant en tant.

Agafem el bol amb els cigrons, el tapem amb paper film i el reservem a la nevera.

Posarem una mica d'oli a una paella i saltejarem els xampinyons amb l'all i juliverd que ja haviem preparat (fregir al gust).

Un cop fregits, treiem tot l'oli i els reservem en un platet.

El blat ja estarà, el passem per un colador i el reservem perque es refredi.

Mentre tot es refreda obrim les atmetlles i les piquem a dauets.

Treiem el bol de la nevera amb els cigrons i hi tirem a dins el blat, els xampinyons, les atmetlles i ho remenem bé.

És el moment d'afegir les pipes pelades (al gust de cadascú), un polsim de sal, l'all en pols i el pebre vermell.
Ho remenem bé i ho reservem una altra vegada a la nevera durant 15 o 20 minuts.

Passat aquest temps ho treiem de la nevera i amb dues culleres o amb les mans (jo ho he fet amb les mans) preparem la massa amb forma d'hamburguesa.

Ja només queda barrejar una mica de farina amb aigua i arrebossar les hamburgueses.
Es fregeixen fins que la farina quedi ben cruixent i ja podem emplatar.



Queden bé amb qualsevol tipus de salsa, desde ketchup a all i oli.

Espero que us hagi agradat i us animeu a fer-les.

Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada