dissabte, 31 d’agost de 2013

Les Aventures de Gotrek i Fèlix

Les Aventures de Gotrek i Fèlix


Us vull recomanar una saga de llibres que estic tornant a rellegir, Les aventures de Gotrek i Fèlix.

Fa uns deu anys vaig comprar l'últim volum, si més no en aquell moment perquè l'altre dia em va donar per buscar els llibres a la xarxa i em vaig endur una bona sorpresa al veure que durant aquests anys la col.lecció s'ha duplicat.

És una saga de fantasia èpica mitjeval que s'enmarca en l'Univers Warhammer.
Per als que som aficionats a Warhammer és un plus afegit ja que ens sonaràn escenaris, raçes i personatges.


Els protagonistes són el nan Gotrek, un matador que ha fet un jurament que l'obliga a buscar una mort gloriosa amb la que redimir els seus pecats, i l'humà Fèlix Jaeger, escriptor i poeta de familia rica, fins que degut a problemes amb la justícia es veu obligat a fer un jurament amb el matador que l'obliga a seguirlo per tot el Nou Món per narrar la seva mort en un poema èpic.

La col.lecció disposa de 12 llibres i un 13è a punt de publicarse.
 1-Matatrolls  2- Mataskavens  3- Matademonios  4- Matadragones 5- Matabestias   6- Matavampiros  7-Matagigantes   8-Mataorcos  9-Matahombres   10- Mataelfos  11-Matachamanes  12-Matazombies   13- Camino de sombras
De moment tinc i he llegit fins a Matavampiros, els sis llibres els ha escrit William King i els recomano a tots els amants de la Fantasia Èpica Mitjeval com jo.

La resta de llibres com us he dit fa poquet que els he descobert i han cambiat d'escriptor, en Nathan Long i en Josh Reynolds, encara no els he llegit però m'en moro de ganes.

Com a bons personatges de Warhammer també tenen la seva miniatura de joc, us deixo un parell d'imatges per acabar.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada