dimecres, 26 de desembre de 2012

La Vacant Imprevista
Estic molt content amb el regal del tió d'aquest any, la primera novel.la per adults de la gran J.K.Rowling.
Una gran novel.la sobre un poble petit

Quan Barry Fairbrother mor inesperadament amb poc més de quaranta anys, tot el poble de Pagford queda tocat.
Pagford és un poblet típicament anglès, amb una plaça bonica i una esglèsia, però el que s'amaga rere una aparença tranquil.la és en realitat una guerra oberta entre veïns: els rics s'enfronten amb els pobres, els adolescents amb els pares, les dones amb els marits i els professors amb els alumnes. Pagford no és pas el que sembla a primera vista.
I la plaça que queda vacant a l'ajuntament aviat esdevé el catalitzador de la guerra més sonada que recorden els habitants de Pagford. Qui triomfarà en unes eleccions plenes de passió, duplicitat i revelacions inesperades?
   J.K. Rowling

J.K.Rowling és l'autora de la sèrie més coneguda mundialment, els set llibres de Harry Potter, publicats entre el 1998 i el 2008. Tots els llibres de la sèrie han venut més de 450 milions d'exemplars arreu del món, s'han traduït a més de 200 països, i a 73 llengües, i s'han convertit en vuit pel.lícules magistrals.
Rowling ha rebut nombrosos premis al llarg de la seva carrera, incloent-hi el Hans Christian andersen o el de la Legió d'Honor de França.
Contribueix a moltes causes benèfiques i és la fundadora de Lumos, que treballa per canviar les vides d'infants desfavorits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada