dilluns, 26 de novembre del 2012

Sherlock, la sèrie de TV

Sherlock "la sèrie"

Haig de dir que en un primer moment era una mica reticent a veure una sèrie del gran Sir Arthur Conan Doyle ambientada en el Londres actual del segle XXI.
Sir Arthur Conan Doyle

Sempre he sigut un lector afèrrim de novel.la de misteri i detectivesca, i sobretot de les obres de Christie i Doyle, i en especial del seu personatge estrella, en Sherlock Holmes.
I dins la meva imaginació sempre he visualitzat un Sherlock de mitjana edat en un Londres adoquinat amb boira baixa mentre els carros de cavalls van amunt i avall il.luminats per la tènue llum dels fanals.
Per això no tenia clar que em trobaria al saber que era ambientada en el Londres actual i tenien pensat en un Sherlock més aviat jove.
 
Sherlock Holmes i doctor James Watson

   Que gran va ser la meva sorpresa al veure que havien mantingut l'esperit deductiu d'en Holmes tot aprofitant els avantatges de la tecnologia moderna, i per sobre de tot i el més important desde el meu punt de vista, han mantingut a la perfecció el caràcter aspre i prepotent del protagonista.
La interpretació d'en Benedict Cumberbatch com Sherlock Holmes és impecable.
Res a envejar té en Martin Freeman (protagonista de la propera pelicula de Peter Jackson "El Hobbit") en la seva interpretació del fidel company del personatge de Doyle, encarna un doctor Watson íntegre i entranyable.
 Martin Freeman i Benedict Cumberbatch

En definitiva, recomano la sèrie a tothom, consta de dues temporades i cada episodi dura una hora i mitja, arguments molt treballats i una actuació molt acurada per part dels protagonistes, els casos són adaptacions dels llibres originals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada